Egy rossz és két jó hírt kell közölnünk veletek. Kezdjük a rosszal: sajnos idén nem lesz közös partyvonat, mert a MÁV-val nem sikerült megegyeznünk a különvonattal kapcsolatban, így mindenkinek magának kell megoldani a lejutást. A vonat a Déli pályaudvarból indul és Tóvároskert megállónál kell leszállni. 13:21, 14:21, 15:21, 16:21-kor is indul vonat, az út pont 1 óra a jegy diákkal 735 Ft.

Sajnáljuk mi is a történteket, mi találtuk ki tavaly ezt a partyvonat dolgot, szerettünk volna hagyományt teremteni belőle, de a Máv idén nem engedélyezte. Viszont, cserébe, hogy titeket is kárpótoljunk akik csütörtökön este 19 h-ig megérkezik az a belépéskor kap egy kupont, amivel egy ingyen korsó sörhöz juthat illetve aznap este 20 h-ig rendkívüli fütyülős akciót vezetünk be azaz kettőt fizet hármat kap kedvezmény keretein belül 300 Ft. egy bármilyen fütyülős. Reméljük ez megfelelő kárpótlás. A második jó hírünk pedig, hogy az előrejelzések szerint csapadékmentes napsütéses időnk lesz végig. Lentebb található a program és egyéb infók, jövő hét szerdáig pedig még tudtok venni jegyet a főépületben!

A megszokott sörakció pedig természetesen lesz 17:00-óráig úgyhogy megéri sietni!

Sok sikert a maradék vizsgákhoz, találkozunk Tatán!

Fellépők:

  • június 17. Csütörtök: Hip-Hop-Boyz, UFO, Kovbojok
  • június 18. Péntek: Ladánybene 27, 30Y, Karányi
  • június 19. Szombat: Kafkaz, Vad Fruttik, Bëlga, Kerozin

Fellépnek még: Ivan and The Parazol, The Headless Trio, Visszhang, The Three Teadies, Pieris

Az esti bulik alatt a budapesti klubok kedvelt Dj-i játszanak: fellép a BBO, a LavaLava és Cassius Goes To Glasgow

https://www.youtube.com/watch?v=ZCCQDjrWOWc - egy kis kedvcsináló

További infókért keresd a programfüzetet, vagy látogasd a honlapot: www.tatafesztival.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://radaykoli.blog.hu/api/trackback/id/tr692070684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása