Kedves Kollégisták!

A tanév első napján megtartjuk a tanév első Lakógyűlését, melynek időpontja szeptember 13. 20:00, helyszínül pedig a sokak által ismert, ám mostanság üresen tengő Ráday Klub.

A napirendi pontok az alábbiak:

  1. Bemutatkozás
  2. A kollégiumi élet hasznos tudnivalói
  3. Kollégiumi Bizottsági tagok megválasztása*
  4. Kamraszekrény/konyhaszekrény kulcsok osztása (200 Ft letéti díj ellenében, ezt a pénzt a kiköltözéskor, a kulcs leadása után visszaadjuk)
  5. Egyéb, kérdések

*Ennél a napirendnél jelen állás szerint három helyre lehet pályázni. Pályázni szeptember 13. 12:00-ig lehet, melynek formája egy motivációs levél és egy maximum 1 oldalas, saját arcképpel ellátott programismertető plakát A4-es méretben. A szükséges dkumentumokat Jelenka Attilának kell leadni vagy elküldeni e-mailben a radaykoli@gmail.com e-mail címre.

A Bizottságot az SZMR szerint minden év áprilisának végén választják, ám most kénytelenek vagyunk új tagokat választani három okból:

  • áprilsban 6 helyre csupán öten jelentkeztünk,
  • azóta egyik tagunk, Hegyi Ivett kollégiumról albérletre váltott,
  • Dobroczki Ádám pedig munkahelyi elfoglaltságai, illetve személyes okok miatt búcsúzik a Bizottságtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://radaykoli.blog.hu/api/trackback/id/tr982276210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása