Lassan véget ér a 2009/2010-es tanév, így lassan a kollégiumi élet is. Az alábbiakban a kiköltözéssel kapcsolatos tudnivalókat osztjuk meg veletek.

Kiköltözni csak munkanapon lehet, hétfőtől péntekig, reggel 8-től délután fél 4-ig.

A kiköltözési nap előtti munkanapon 8-tól fél 4-ig kell megmutatni a szobát, fürdőszobát a karbantartónak. A karbantartót a földszinten, a fiú WC mögötti folyosón lehet megtalálni, ha ott nincsen, akkor a portán tudnak segíteni, hogy hol van.

A karbantartó a szoba, fürdőszoba takarítása mellett a leltárt, műszaki állapotot is ellenőrzi, illetve hogy nincs-e rongálás. A takarítást még akkor is szigorúan veszi a karbantartó, hogy ha még maradnak a szobában, közös fürdőszobás szomszédban. A vitás esetekben a karbantartó az üzemeltetés segítségét fogja kérni a szobaátvételben.

A szoba, fürdőszoba takarításnál a karbantartó a házirend 2. számú melléklete alapján fog eljárni. Ezt beköltözéskor megkaptátok, a Kisokos 21. oldalán található ez a melléklet.

Ha az adott szobában az utolsó kiköltözőről van szó, akkor a karbantartó a hűtőnél kérni fogja a leengedést, valamint, hogy üres legyen.

Az utolsó kiköltözőnél a kiköltözés pillanatában (ami csak munkanap, reggel 8 és fél 4 között lehet) is meg kell mutatni a szobát, fürdőszobát a karbantartónak.

Ha valakinek volt kamrakulcsa, akkor azt Jelenka Attilánál lehet leadni (ezt akár a kiköltözés előtt bármikor el lehet intézni), és Attila visszaadja az év eleji kauciót. A kamraszekrényt üresen, tiszta állapotban kell leadni.

A belépőkártyát, szobakulcsot, asztali lámpát, pelenkaszárítót a portán kell leadni a kiköltözéskor, a paplant, párnát, kérjük, hogy hagyjátok az ágyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://radaykoli.blog.hu/api/trackback/id/tr212057658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása