Továbbítjuk az alábbi felhívás szövegét:

Sziasztok!

E hétvégén, szombaton (06.12) egyéni szervezésben tervezünk leutazni Miskolcra, segíteni az árvízkárosultakon. Férfiakat, nőket egyaránt szeretettel várnak a helyiek, lehet gátra menni, homokzsákot pakolni, de fertőtlenítésben, gyerekekre való vigyázásban, a gátépítők ellátásában is tudunk segíteni.

Lehet hozni és küldeni segélycsomagokat is, tartós élelmiszerre, palackozott vízre, fertőtlenítőszerekre, ruhákra nagy szükség van.

Szükségetek lesz vízálló ruhára, gumicsizmára.

A szervezés még folyamatban van.

Nyugodtan keressetek kérdéseitekkel és felajánlásaitokkal, a kadarszilvi@gmail.com e-mailcímen, vagy telefonon, a 0630/688 93 06 számon.

Kérlek Titeket, aki tud, tartson velünk!

Szóljatok barátaitoknak is, és kérlek, továbbítsátok más levlistákra is. Ha van ilyen jellegű szerveződés még, amiről tudtok, kérlek szóljatok, hogy fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot. Együtt könnyebb.

Köszönöm:
Kádár Szilvi

A bejegyzés trackback címe:

https://radaykoli.blog.hu/api/trackback/id/tr572066932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása