Szeretnénk felhívni a BCE kollégiumaiba (így a Földes Ferenc Kollégiumba is) jelentkező hallgatók figyelmét, hogy a korábbi évekhez képest változás állt be a kollégiumi pályázatoknál.

Mint a kollégiumi felvételiről szóló tájékoztatóban is olvasható, a Szenátus döntése alapján

A jelentkezéskor megjelölt időpont előtt kiköltözni (a férőhelyről lemondani) csak orvosi vagy egyéb igazolás (például a családi körülményekben bekövetkezett lényeges változást alátámasztó dokumentum) alapján lehet, más esetekben a hátralévő időre időarányosan 50%-os havi kollégiumi térítési díj megfizetése kötelező.

Kérünk Titeket, hogy jól fontoljátok a jelentkezést, a passziváltatást, illetve hogy egy félévre vagy teljes évre pályáztok kollégiumi férőhelyre, hiszen a kollégiumi díj fele adott időszakra is jelentős összeget jelenthet, mely összeg befizetésének elmulasztása adott esetben érintheti a tárgyfelvételt, a beiratkozást és a vizsgajelentkezéseket is!

A bejegyzés trackback címe:

https://radaykoli.blog.hu/api/trackback/id/tr762201923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása